+36 30 354-7579 •

Magunkról TOP Higiénia 2004

Kedves Látogató!

Promóciós anyagunk segítségével egy rövid tájékoztatót kap, az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról, valamint munkánk során használt eszközeinkről és gépeinkről.

A vezetőség szakmai sikerei indokolttá tették a profil kiélesítését és a társaság megerősítését poziciójában. Az irányítást kiváló szakmai múlttal rendelkező vezetőink végzik. Nagy tapasztalattal rendelkezünk gyárakban, üzemekben, speciális ipari takarítás terén. A magas szintű, gépi és alpin technikai feladatokat szakmailag képzett, kiváló csapatunk látja el.

Cégünk világszínvonalú termékeket forgalmaz, mint például Tork, Kimberly-Clark, Tana, Vileda, Kiehl, Vermop, és természetesen egyedi igényeket is kielégítünk mivel nagyon sok gyártóval és forgalmazóval álunk kapcsolatban.

Irodai, áruházi takarításra felkészített csoportunkkal napi és nagytakarítási feladatokat tudunk minőségileg végezni.

A helyszíni irányításokat rugalmas, humánus középvezetőink végzik, a technológiai vezető folyamatos ellenőrzése mellett. Közvetlen dolgozóink a cégünk megbecsült tagjai. Folyamatos képzésben részesülnek, így speciális feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmazhatók.

Információs anyagunk a teljesség igénye nélkül vázolja fel az általunk végzett szolgáltatásokat, de tisztában vagyunk azzal, hogy ez korántsem tartalmazza az Önök munkájában igényelt takarítási feladatok összességét. Ezért kérjük, amennyiben ilyen jellegű problémái vannak, forduljon hozzánk bizalommal, az általunk megadott információs csatornákon.

Amennyiben szolgáltatásaink valamelyike felkeltette érdeklődését, úgy előzetes megbeszélés után, díjmentes bemutató munkát végzünk.

Tisztelettel: Kiss Tibor ügyvezető