+36 30 354-7579

Szőnyegtisztítás kiszálással

Szőnyegtisztítás szőnyegpadlók helyszíni tisztítása.

Gépeink segítségével gyorsan, pormentesen tisztíthatunk minden fajta szőnyegpadlót: gyapjú, szintetikus, varrott, nemez, velúr stb., mely textilfalak tisztítására is alkalmas.A szőnyegtisztítási eljárások közül a legáltalánosabb a nedves szőnyegtisztítása. Általában kevésbé szennyezett felületekre ajánljuk. Lényege: a gép a vizet a tisztítandó felületre pumpálja, majd visszaszívja. A víz kifecskendezése és visszaszívása egyidejűleg lehetséges. A visszaszívott víz a szennyes víztartályba kerül, ahonnan könnyen eltávolítható. A szőnyegről az esetleges foltokat folttisztítóink segítségével hatékonyan távolíthatjuk el. A szőnyeg pár órás száradás után ismét használható.

Szőnyegtisztítás menete

Cégünk alkalmaz egy speciális száraz szőnyegtisztítási rendszert is. Erősen szennyezett járófelületek tisztítására használjuk.

Lényege: a szőnyeget a szenny és zsíroldó szerrel benedvesítjük. A szer kioldja a tapadós szennyréteget a szőnyeg szálai közül. Ezek után egy speciális növényi eredetű szőnyegtisztító port szórunk a felületre, mely magába szívja a szennyeződést, akár egy szivacs. Ezután a hatékonyság növelése érdekében egy kétkefés tisztítógép segítségével a port eldolgozzuk a szőnyeg szálai között. A por egy nedves növényi alapú készítmény, mely oldószert tartalmaz. A szőnyegen lévő por száradás után egy kefés porszívóval maradéktalanul eltávolítható.

Cél: A szennyeződés eltávolítása a szőnyegről, tiszta, száraz, foltmentes felület biztosítása.