+36 30 354-7579 •

Kárpittisztítás

Kárpittisztítás nedves eljárással.

Az irodák berendezési tárgyainak kárpittisztítása elengedhetetlen feladat a mindennapi szennyeződések megszűntetése érdekében. A kárpitok tisztítását nedves eljárással végezzük, lényege, hogy a tisztítandó felületre kárpittisztító gépünk segítségével bekevert tisztítószeres vizet permetezünk. A vízzel feloldott szennyeződést a gép azonnal visszaszívja és a folyamat addig ismételhető, amíg a tisztítás tökéletes nem lesz. A kárpit száradása után a berendezési tárgyak újra használhatók. A foltok tisztítását speciális folttisztítóink segítségével végezzük.

Kárpitozott felületek

CÉL: Eltávolítani a morzsás szemetet, port a szőnyegekből, padlófelületekből és a bútorokból, javítani a megjelenésen, és megnövelni a felület élettartamát.

ESZKÖZ: Kombinált szűrőrendszerrel ellátott kefés porszívó. A szűrőrendszernek tartalmaznia kell a mikroszűrőket és a HEPA filtert (nagyhatékonyságú részecske abszorbáló).

A mikroszűrőket és a HEPA filtert 3 havonta ki kell cserélni. Az elsődleges (primér) szűrő papírzsák (papírszűrő) legyen, melyet szükség szerint kell cserélni. A porszívó műanyag belsejét, a porszívó alkatrészeit és a csöveket 3 havonta át kell fertőtlenítővel mosni.

A kombinált szűrővel ellátott porszívó kiváltható aquafilteres (vízszűrős). porszívóval. Az aquafilteres porszívó esetén a tartályból a vizet minden takarítás után ki kell önteni, a víztartályt ki kell takarítani, a szűrőket megtisztítani, és száraz, tiszta állapotban elrakni.

kép