+36 30 354-7579 • info@tophigienia.hu •

Ablaktisztítás

Mert szeretjük Tisztán átlátni!

Ablakait tisztává, ragyogóvá varázsoljuk kerettel, szúnyoghálóval és redőnyökkel együtt, lemossuk az ajtókat és kereteit. A fürdőszobában csempéit. Önnek csak vizet kell biztosítania számunkra a többit a mi megoldjuk. Családi házak, panellakások, irodák ablaktisztításával forduljon hozzánk bizalommal. Ha csak ablaktisztításra, vagy akár festés utáni takarításra van szűksége, esetleg napi-heti irodatakarítást szeretne, kicsi és nagy alapterületen, kérje ingyenes felmérésünket.

Üvegfelületek tisztítása

Cél: Biztosítani a különböző üvegfelületek tisztaságát, ujjlenyomat-mentességét. Eszközök: Ablakmosó felszerelés, lehúzó.

Munkavégzés:

    a.) tisztítószeres oldat összeállítása

  • a használt tisztítószer, vegyszer kimérése az áztatóvízbe

  • b.) tisztítás

  • a teljes felület alapos megtisztítása a vegyszerrel (vegyszeres oldószerrel),
  • a felület lehúzása vagy letörlése,
  • a felület széleinek áttörlése
  • az üvegfelület tokjainak áttörlése

  • c.) utómunkálatok

  • felcsapódások letörlése a szegélyekről, falakról, a padlóról és a berendezésekről.

Kiváló eszközökkel dolgozunk és ez garancia a jó minőségű munkánkra. Kizárólag a megrendelő igényei szerint végezzük el a ránk bízott ablaktisztítást. Az áraink egyénre szabottak, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket. Azonnal számla kiállítás, akár készpénzes fizetés, akár utalás.

image

Fertőtlenítő lemosás. Ha nem csak ablak...

1., tisztítás: a felület megtisztítása a lerakodótt szennyeződésektől, vízkőtől

2., fertőtlenítés: Fertőtlenítő takarításnak nevezik azt az eljárást, melynek alkalmazásával a helyiségekben, felszerelési- és berendezési tárgyakon lévő pathogén mikroorganizmusokat fertőtlenítő hatású tisztítószerek oldataival és mechanikus hatással kombinálva elpusztítják, illetve inaktiválják.

3., öblítés. (A fenti eljárás egyszerűsíthető, ha kombinált hatású vegyszert alkalmaznak, mely egyben tisztít és fertőtlenít.) Fertőtlenítő takarításnál fertőtlenítő hatású tisztítószert és kétedényes módszert kell alkalmazni. Az egyik edényben a fertőtlenítő tisztítószer oldatát kell helyezni, a másik edény üres. A felület tisztítása úgy történik, hogy az oldatba bemártott takarítóeszközzel egy fajanszot megtisztítunk, majd a takarítóeszközből a szennyes vizet a másik edénybe csavarjuk ki, így a felületekre mindig tiszta oldat jut. A törlőkendőt minden helyiség után ki kell öblíteni folyóvíz alatt.

A fertőtlenített felületet tiszta, vegyszermentes, nedves törlőkendővel le kell törölni a fertőtlenítés után, hogy vegyszer ne maradjon a felületen.