+36 30 354-7579 •

Gépi súrolás

Gépi súrolás. Olaj vagy Sár nem akadály.

Széles körben alkalmazható különböző járófelületek, padozatok tisztítása, a legmakacsabb szennyeződések letávolítására. A járófelületek lehetnek műgyanták, úsztatott beton, festett beton és egyéb speciális bevonatok. Az eljárás alkalmas olajsár, olajos szennyeződés, targoncanyom és egyéb nehezen megszűntethető szennyeződések eltávolítására. A szennyezettségtől függően a felülettisztítást végezhetjük egytárcsás súrolóval, melyet kiegészítünk egy vízfelszívó berendezéssel is. Az eljárás lényege, hogy a felületre tapadt szennyeződést és forgókefés gép segítségével és tisztítószeres víz hozzáadásával eltávolítjuk.

Gépi súrolt felületek

Gépi súrolás menete. A felületen maradó koszos vizet vízfelszívóink segítségével eltávolítjuk a felületről padlósúroló automatával, mely az előzőekben ismertetett két gép összes tulajdonságát egyesíti. Alkalmazásával a súrolás és a vízfelszívás egy munkafolyamatban elvégezhető. Akkumulátorai segítségével nagy területek hatékony tisztítására képes.

Cél: A szennyeződés eltávolítása a padlóról, tiszta, száraz, csúszásmentes felület biztosítása.

Eszközök: Egy sebességfokozatú súrológép, vegyszertartállyal, meghajtó korong, zöld padlópad vagy polipropilén súrolókefe, vízszívógép, egyvödrös mopkocsi facsaróval és moppal.

kép